En liten innføring i ølets mangfold ...

Prøvesmaking av varierte og deilige øltyper. Normalt omfatter det 4-5 ulike typer. Det kan være pilsner, mørk lager, hveteøl, pale ale, stout ... Jeg dekker øl fra alle de kjente øl-landene og mere til ... Smakingen tar vanligvis 1,5 time.

Kåseriet går samtidig med smakingen og her kommer jeg inn på mange forskjellige temaer knyttet til øl, men det er alltid påvirket av hva kursdeltakerne er mest interessert i å lære om. De beste kåseriene er de som innebærer mye dialog og spørsmål! Se Om øl og ...

Øl og mat omfatter vanligvis 3-5 forskjellige retter som jeg har satt øl til. Dere lærer om hvordan man skal finne den perfekte øl til forskjellige retter, og opplever selv hvordan smaken av ølet endrer seg sammen med maten.

På alle kursene lærer der nyttige og artige ting om øl; alt fra historiske fakta, gammel overtro, om bryggerikunsten, og mye mer. Min målsetting er å bidra til at du ved neste besøk på pub'en, i butikken eller på polet skal være mye mer bevisst hvilken type øl du kjøper, ikke bare automatisk ta en pils ... (pils er deilig, men ofte smaker andre typer enda bedre!) 

Jeg gjennomfører skreddersydde opplegg for små og litt større grupper, vanligvis mellom 10 - 20 personer, men har tatt grupper på 60. Gjennom Ølakademiet arrangeres kursene vanligvis på Akersberget restaurant i Maridalsveien 22, men det kan også gjøres på din arbeidsplass - i forbindelse med et avdelingsseminar, firmafest, juelbord, eller privat med gode venner.

Ta kontakt med meg eller Ølakademiet for et pristilbud eller andre forespørsler du måtte ha. Jeg dekker primært Oslo og omegn.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter